Tuotteet

Kaikki tuotteemme ovat käsintehtyjä, joten ne ovat yksilöllisiä. Huokoinen pinta ja värivaihtelut tuovat tuotteisiin ilmettä ja yksilöllisyyttä. Myös pienet eroavaisuudet mittatarkkuudessa kuuluvat käsintehtyihin tuotteisiin. Kaikki tuotteet tarkastetaan ennen toimitusta laadun varmistamiseksi.

 

Tuotehinnat

Tuotteidemme hinnat ovat esillä verkkokaupassamme. Hinnat sisältävät arvolisäveron 24 % ja arvolisäveron erittely näkyy laskussasi. Tuotehinnat eivät sisällä toimituskuluja. Mittatilaustuotteet hinnoittelemme tapauskohtaisesti.

 

Tilausvahvistus ja käyttöohje

Tilattuasi tuotteen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä tuotteen käyttöohjeet.

 

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika vaihtelee tuotteittain. Toimitusaika on kerrottu tuotetietojen yhteydessä. Mittatilaustuotteiden osalta toimitusaika sovitaan erikseen kauppaa tehdessä.

 

Toimitustavat

Tuotteidemme toimittajana toimii pääsääntöisesti Postnord, mutta käytämme tarvittaessa myös muita kuljetusyhtiöitä. Toimitusmuoto kerrotaan tuotteiden kuvauksessa. Pienemmät tuotteet, joista toimitusmuotoa ei kerrota, toimitamme lähtökohtaisesti noutopisteeseen.

Toimitus noutopisteeseen: Tilauksesi toimitetaan sinua lähinnä olevaan Postnordin noutopisteeseen. Saat ilmoituksen tekstiviestillä/sähköpostilla, kun tilauksesi on noudettavissa.

Toimitus kotiin: Tuotteet toimitetaan kotiovellesi arkisin 8-16. Lähetystä yritetään toimittaa automaattisesti kerran. Mikäli et ole paikalla, kuljettaja jättää ilmoituksen lähetyksestä ja voit sopia toisesta toimituskerrasta kortissa olevien ohjeiden mukaisesti.

Toimitus kotiin 16-21: Kuljetusyhtiöstä otetaan sinuun yhteyttä ennen toimitusta ja voitte sopia sinulle mieluisan toimitusajankohdan.

 

Toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät tapauskohtaisesti. Toimituskulujen suuruus ilmenee ostoskoristasi. Toimitusaika määräytyy pisimmän toimitusajan mukaisesti. Mittatilaustuotteiden toimituskulut lasketaan erikseen.

 

Vaihto ja palautusoikeus

Kaikilla verkkokaupan tuotteilla on 14 vuorokauden myyntikuntoisille tuotteille. Asiakas vastaa palautukseen liittyvistä kustannuksista, ellei kyse ole reklamaatiosta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja edelleen myyntikunnossa. Jos kyse on pakatusta tuotteesta, tulee pakkauksen olla ehjä. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@betoniset.fi tai soita 0400 460 778.

 

Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto eikä palautusoikeutta.

 

Virheellinen tuote

Jos huomaat pakkauksessa tai tuotteessa vaurioita ennen pakkauksen avaamista, ilmoita siitä heti kuljettajalle sekä meille. Jos huomaat vaurioin vasta avattuasi paketin tai olet saanut väärän tuotteen, ota yhteyttä Betonisiin.

 

Maksutavat

Verkkokaupasta tilaamasi tuotteet ja toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Suomessa voit maksaa ostokset verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla (Visa, Visa Electron, Business Eurocard ja Mastecard), Collector-laskulla ja osamaksulla, Everyday-verkkomaksulla sekä Joustorahalla. Ulkomailla osa näistä maksuvaihtoehdoista ei ole käytettävissä. Maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oy:n maksunvälityspalvelun kautta. Checkout maksupalveluiden käyttäminen on turvallista ja helppoa. Mittatilaustuotteiden maksu sovitaan tapauskohtaisesti.

 

Takuu

Kaikilla tuotteillamme on kahden vuoden tehdastakuu. Tarkemmat takuuehdot Betonisilta.

 

Muuta

Tuotteiden tilaaminen verkkokaupasta ei vaadi rekisteröitymistä.

Ilmoittamianne henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Pidätämme oikeuden tuote- ja toimitushintojen muutoksiin.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: info@betoniset.fi tai 0400 460 778.

 

Henkilötietojen käsittely

Kuvaus henkilötietojen käsittelystä löytyy rekisteriselosteesta.