Betoni raaka-aineena on monipuolinen materiaali, jota voidaan käyttää sisällä ja ulkona. Sen hyviä puolia ovat kestävyys, helppohoitoisuus ja ajattomuus. Betonia voidaan käyttää monipuolisesti myös sisustuksessa, jossa sen luonteeseen kuuluu elävä ja ”rouhea” pinta. Betonituotteissa on erimuotoisia ja -kokoisia huokosia, jotka tuovat tuotteisiin ilmettä ja yksilöllisyyttä. Käsintehdyissä tuotteissa näkyy aina kädenjälki.

Betoni on erittäin kova materiaali, joka raudoitetaan halkeamien estämiseksi. Raudoituksen määrä riippuu tuotteen muodosta ja käyttötarkoituksesta. Lisäksi betonivaluun voidaan sekoittaa esimerkiksi lasikuituja lisävahvikkeeksi raudoituksen lisäksi.

Betonin pintaa voidaan myös käsitellä monin tavoin. Tuotteen ulkonäköön vaikuttavat mm. muottimateriaalien valinta ja valettavan betonimassan koostumus. Betonimassaa voidaan värjätä ja valmiiseen betoniin voidaan kaivertaa tekstiä ja kuvia. Näitä ominaisuuksia yhdistelemällä saadaan aikaan kauniita ja kestäviä betonituotteita. Betonin pinnoitus- ja värivaihtoehtoja on useita.

Betoni on ilman pinnoitusta hyvin huokoinen materiaali. Oikeanlaisella pinnoituksella betonin huokoisuus saadaan suljettua, jonka jälkeen se kestää jopa kemikaaleja. Myös betonimassaan voidaan lisätä lisäaineita, jotka estävät nesteiden imeytymistä syvemmälle betoniin. Käytämme tuotteidemme pinnoittamiseen siihen tarkoitettuja lakkoja. Lakkaa on tuotteissamme käytetty niin, että tuotteemme näyttävät lähes käsittelemättömiltä. Oikein pinnoitettuna betoni ei myöskään vaadi säännöllistä hoitoa. Yleinen puhtaanapito riittää varsin hyvin. Betonin eduksi voidaan laskea myös se, että se kestää hyvin kuumuutta sekä se, että siitä voidaan hioa mahdolliset naarmut pois.

Betonisten tuotteet viimeistellään hiomalla ja käsitellään tuotteen käyttötarkoituksen ja asiakkaan mieltymysten mukaan. Sileällä betonilla tarkoitetaan sitä, että tuotteeseen tehdään muotista irrottamisen jälkeen vain viimeistelyhionta. Käytännössä tuote on juuri niin sileä ja virheetön, kuin sen muotti. Tuotteidemme muotit on valmistettu huolellisesti, jonka johdosta myös tuotteemme ovat erittäin korkealaatuisia. Hiotulla betonilla tarkoitetaan sitä, että tuotetta on hiottu niin paljon, että sementtiin sekoitettu kiviaines tulee esiin. Näin tuotteisiin saadaan perusvärin lisäksi lisää vaihtelua erikokoisilla ja -värisillä koristekivillä. Betonisten tuotteissa voidaan käyttää joko sileää tai hiottua betonia asiakkaan toivomusten mukaan.

Erikoisbetoni on valmistusperiaatteeltaan erilainen kuin perinteinen betoni. Molemmissa on betoniin kuuluvat ainesosat sementti, hiekka ja kivi, mutta erikoisbetonissa vesi on korvattu polymeerisella aineella. Tuotteen ulkonäkö ei muutu ja betonille tyypillinen huokoinen pinta on ”suljettu”. Erikoisbetoni on siis kovaa, kestävää ja erittäin tiivistä. Erikoisbetonista valmistetut tuotteemme ovat erittäin laadukkaita, mittatarkkoja sekä helppohoitoisia.